Bíró Zsófi

Bíró Zsófia vagyok, sztriptíz táncos, címlaplány és modell. 1985.

Szeptember 17.-én születtem. Azt gondolom, gyermekkoromról nem érdemes sokat írni, átlagos, szép korszak volt. Az általános iskola elvégzése után a Modell Divatiskolában folytattam tanulmányaimat. Ott hamar kiderült, hogy az elmélet helyett a gyakorlat jobban fekszik nekem, így az őrült kamaszkorban hamarosan a diszkó táncparkettjéről a színpadon találtam magam: saját tervezésű és készítésű kosztümjeimben. Innen egyenes út vezetett az éjszakába, ahol sokáig gogo táncosként kerestem a kenyerem rengeteg budapesti és vidéki helyszínen.

A 2000-es években már hivatalosan vízummal jártam Ausztria híres klubjaiba fellépni, heti rendszerességgel. A gogo tánc “kimaxolása” után alkalmam volt rengeteg európai klubban is kipróbálni magam, találkozhattam többek között Paris Hiltonnal, az Ischgl-i Pacha-ban, meghódítottuk Ciprust, Olaszországot, Németországot, Írországot, Angliát, Franciaországot, ahol Párizs No1 klubjaiban léphettem fel. A Hustler turné rezidens fellépője és háziasszonya voltam.

Szerepeltem több hazai és külföldi magazinban is.  Több CKM magazin belső, fitness magazin után 2017-ben a magyar Tattoo Magazin címlaplánya voltam. Ezt megelőzően több TV-műsorban is szerepeltem: 2013-ban az Éjjel-Nappal Budapest csapatát erősítettem, számtalan videoklipben láthattatok:  Ganxta Zolee és a Kartel, Angeleyez, Irie Maffia, Dopeman Ft Emilio.. és még sorolhatnám...

Mészáros Dórival  öt éve “sodort” össze a szél. amikor is szerencsémre 😜 épp fellépő partnert keresett magának. Azóta minden egyéb munkám a háttérbe szorult, ketten lettünk a páratlan-páros!

Részt vettünk rengeteg közös nyilvános és privát rendezvényen, Szlovénia nagy erotika kiállításán, motorostalálkozókon, koncerteken, felléptünk a Tankcsapdával és műsoraink Amerikába is eljutottak... kíváncsian várjuk a jövő kihívásait!

BiroZsofi_tattoo_magazin_cimlap
Biro_Zsofi_cimlaplany_sztriptiz_tancoslany-10
Biro_Zsofi_tancoslany_legenybucsura
Biro_Zsofi_sztriptiz_02

Referenciák

  • 2005 Hungarian CKM Magazin
  • 2017 Irie Maffia - Ez A Jó (Offical Music Video)
  • 2018 Hungarian Tattoo Magazin Cover