Erotikus műsorok

Kedves Megrendelőink! ♥

Telefonon és e-mailben is sokan érdeklődnek arról, mit kell tudni egy sztriptíz műsorról, milyen feltételei vannak egy ilyen előadásnak.

Az alábbiakban olvashattok, tájékozódhattok arról, amit az erotikus táncos műsorról tudni lehet.

Egy hagyományos szóló erotikus műsor (női sztriptíz) körülbelül 12-13 perc idő tartalmú. A duó azaz leszbi műsorok 15-16 percesek. Természetesen igény szerint lehetőség van hosszabb műsorra is, ezek ára és hossza az Árak menüpont alatt van feltüntetve.

SHOW RENDELÉS: +36 20 332 8364

dori_marcsi_2021_06_104_ret

A műsor hangulata eléggé függ attól, milyen minőségben és hangerőn szól a zene. Mi preferáljuk az erős hangzást, de ez Nektek is érdeketek, ugyanis ha sokan vagytok, a tapasztalatok azt mutatják, túl tudjátok kiabálni a zenét. Profi fellépőként nem tehetjük meg, hogy ne a maximumot nyújtsuk, így saját hangtechnikát viszünk minden előadásunkra, ezzel is segítve Titeket.

SHOW RENDELÉS: +36 20 332 8364

Minden műsor kelléke egy karfa nélküli, háttámlás szék. Általában erre ültetik ki az ünnepeltet, de ha nincs rajtunk kívül más a színpadon, a székre akkor is szükségünk van. A karfa akadályozza a mozgást és nem tudnánk az ünnepelt ölébe ülni, ezért kérünk karfa nélküli széket. (sem bárszék, sem zsámoly, puff, sörpad nem célszerű)

A hangulatvilágítás fontos eleme egy sztriptíz műsornak. A sejtelmes fények látványosabbak és jobban illenek egy erotikus előadáshoz, mint a neon vagy a nappali fény. Hangulatvilágítást bárhol csinálhatunk, mert minden esetben viszünk magunkkal diszkó-fényt, ezért a műsor is sokkal látványosabb is lesz. Ha délutáni időpontot választotok az előadásra, olyan helységben gondolkozzatok, ahol be lehet sötétíteni, hogy a mi fényeink (pl. lézer) érvényesülhessenek.

A műsorra mindig sofőr kísér. Ha meglepetést szeretnétek, mi a közelben leparkolunk, felhívunk Titeket a megadott számon és míg Ti elterelitek az ünnepelt figyelmét, mi besurranhatunk. Így teljes lesz a meglepetés az ünnepelt számára.

Mi a fellépésre utcai ruhában érkezünk, így a helyszínen szükség van egy kis öltöző helységre. Ez lehetőség szerint ne legyen túl hideg és az sem árt, ha nincs túl messze onnan, ahol az előadás is fog zajlani.

A műsor árát a show után, a sofőrünkkel tudod rendezni, készpénzben.

A műsoron kívül egyéb szolgáltatást nem vállalunk, ez nálunk nem pénz, hanem elv kérdése... Ezért ha úriember vagy, nem teszel ajánlatot, hiszen úgyis visszautasítjuk. Nem szoktunk ott maradni bulizni, de dedikálókártya aláírásra és közös képekre mindig van lehetőség műsor után, pár perc erejéig.

SHOW RENDELÉS: +36 20 332 8364

Bármilyen bulit szervezel: Legénybúcsút, Születésnapot, Céges rendezvényt vagy csak Szórakozóhelyet, Klubbot üzemeltetsz, egy igényes show örökre szóló emlék marad a társaságnak.

Erotikus műsor kínálatunk

SZTRIPTÍZ MŰSOR

DUÓ SHOW

Egy ápolónőre van szükségetek, vagy egy rendőrre, aki megrendszabályozza a vőlegényt? Mi minden álmotokat teljesítjük. Hívjatok bizalommal és beszéljük meg együtt, mi lenne a legjobb választás a Ti legénybúcsútokra!

Az alábbi szóló erotikus műsorok közül választhattok:

ÁPOLÓNŐ sztriptíz műsor

AMERIKAI RENDŐR jelmezes erotikus sztriptíz

SZEXI TITKÁRNŐ sztriptíz

DIÁKLÁNY jelmezes sztriptíz

GENGSZTER jelmezes sztriptíz műsor

TÉLAPÓ sztriptíz igazán szexi kivitelben

BAROKK show

GÉSA show

MACSKANŐ sztriptíz

Ha a sztriptíz show már nem elég Neked, rendelj tőlünk egy igazi, forró leszbikus show műsort! Duó műsoruk hatalmas sikernek örvend, már a puszta megjelenésünk is lenyűgözi a közönséget.

MOULIN ROUGE Show –azoknak, akik kedvelik a revü világát

TENGERÉSZ Show – a nyár hangulatával…

ARMY Show –a legkeményebb katonalányokkal…

RENDŐR Show –azoknak, akik kedvelik a szigort..

BAROKK show

PLAYBOY Nyuszilányok Show

JAPÁN Show, a gésák titkaival…

CATWOMAN Show –mert macskanők nemcsak filmekben vannak…

HALLOWEEN EDITION

CHRISTMAS EDITION

GOLDEN BATHTUBE SHOW –az egyik leglátványosabb műsor: arany színű lábas káddal és működő zuhannyal

MŰSOR RENDELÉS: +36 20 332 8364

Erotikus műsoraink megrendelhetők legénybúcsúkra, születésnapokra, szórakozóhelyekre és egyéb rendezvényekre. Jelmezeink, műsoraink változatosak, igényesek, többféle különböző műsor közül választhat a Megrendelő.

Nem beszélve arról, hogy nem mindenki mondhatja el magáról, hogy egy valódi címlaplány táncát kapta ajándékba. Személyünkben hatalmas meglepetés érheti az ünnepeltet.

Mészáros Dóra és Maria Bellucci párosban felejthetetlen élményt nyújt legénybúcsún, születésnapi bulin, céges rendezvényen, vagy bármilyen szórakozóhelyen. Legyünk mi a bulid fénypontjai!

Illemszabályok legénybúcsús társaságoknak:

Amennyiben ilyen jellegű műsort rendeltek, illik odafigyelni arra, mennyit isztok előtte. Az alkohol feldobja a bulit, de nagyon el is tudja rontani. Ha másnap senki sem emlékszik, milyen volt az előadás, vagy volt-e egyáltalán, feleslegesen fáradtatok a szervezésével. Ha pedig pont az van a legrosszabb állapotban, akinek a tánc szólna, az főleg ablakon kidobott pénz.

A műsor szempontjából nem túl jó, ha az ünnepelt előadás közben dohányzik, eszik- iszik, felugrál a székből.

Gondolom, az általános illemszabályokkal egy nővel szemben tisztában vagytok, tartsátok ezeket tiszteletben, és fergeteges műsort kaptok cserébe.

Végezetül: Minden erotikus, sztriptíz, duó és leszbi műsor teljesen szexmentes, egyéb szolgáltatást nem nyújtunk. Ezért ha úriember vagy, nem teszel ajánlatot, hiszen úgyis visszautasítjuk.

Köszönöm, hogy elolvastad! ♥
Jó szórakozást kívánunk!

Mészáros Dóri és Maria Bellucci