Leszbi Műsor: Dóri-Marcsi 2023

  Leszbi Műsor: Dóri-Marcsi 2023

  Hamarosan elindul a 2023-es legénybúcsú szezon! Ezúton is tájékoztatlak Titeket, hogy a műsoraink megrendelésében semmi változás nem történt a tavalyihoz képest.

  Végre itt a nyár és a 2023-es legénybúcsú szezon! Ezúton is tájékoztatlak Titeket, hogy a műsoraink megrendelésében semmi változás nem történt a tavalyihoz képest.

  Kérlek Titeket, időben gondoljátok át: hova és mikorra szeretnétek a műsort kérni, mert májustól október elejéig minden hétvégénk nagyon sűrű.

  Ha nem Budapesten tartjátok a legénybúcsút, hanem vidéki helyszínben gondolkodtok, szívesen elutazunk hozzátok, mint ahogy eddig is tettük. Viszont ha nagyon messze vagytok, valószínűleg kompromisszumot kell kötni, mert ezeket a megrendeléseket sajnos sokszor csak a délutáni órákban tudjuk teljesíteni.

  Budapesten az áraink a következők:

  Sztriptíz műsor 12-13 perc: 56.000 Ft.
  Vibrátoros műsor 15-16 perc: 66.000 Ft.
  Leszbi show 16-17 perc: 86.000 Ft.
  Vibrátoros leszbi show 19-20 perc: 106.000 Ft.
  Extra hosszú vibrátoros leszbi: 23-24 perc: 116.000 Ft.

  Árak

  Budapesten ezek az árak már tartalmazzák az útiköltséget. Ha vidékre kéritek a műsort a fellépti díjon kívül útiköltséggel is számolnotok kell.

  Mindegyik show alatt az ünnepelt egy széken ül és kiemelt szerepe van a műsorban, ez alól a leszbi show sem kivétel. A közönséghez csak az extra hosszú műsorban megyünk  ki, ugyanis itt van idő a nézőket is bevonni az eseményekbe. Amennyiben ezt a show-t kéritek, az ünnepelt extra ajándékot is kap. (póló, autóillatosító.) Nézd meg itt őket!

  A helyszínen szükség van egy kis helyiségre, ahol át tudunk öltözni, valamint egy karfa nélküli háttámlás székre, amire az ünnepeltet kiültetitek a műsor idejére. Fény és hangtechnika van nálunk, ezzel nektek nem kell foglalkoznotok.
  A műsor árát a show után, a sofőrünkkel tudod rendezni, készpénzben.
  A műsoron kívül egyéb szolgáltatást nem vállalunk, ez nálunk nem pénz, hanem elv kérdése… Nem szoktunk ott maradni bulizni, de dedikálókártya aláírásra és közös képekre mindig van lehetőség műsor után, pár perc erejéig.

  VIDÉKI MEGRENDELÉS

  Vidéki megrendelés esetén az útiköltség Budapest 50 kilométeres körzetében fixen 11.500 forint. Ha messzebb vagytok, mint 50 kilométer, az útiköltség 115FT/km oda-vissza.

  Minden további kérdésre szívesen válaszolunk, ha felhívsz minket  a +36 20 332 8364-as számon.

  Üdv, Dóri és Marcsi

  Sztriptíz táncoslány rendelése legénybúcsúra. Nem kell sztriptízbárba mennetek, a táncoslányok mennek hozzátok! Egy fergeteges erotikus műsor a legjobb ajándék a vőlegénynek!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük